Όροι και Προϋποθέσεις χρήσης

Η επίσκεψη σας και η χρήση του δικτυακού τόπου silmolds.com προϋποθέτει ότι έχετε διαβάσει και αποδεχτεί τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις χρήσης.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
Το silmolds.com είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω διαδικτύου το οποίο εδρεύει στην Κοζάνη.
Σκοπός της εταιρίας είναι η σωστότερη ενημέρωσή σας σχετικά με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας και την εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησή σας κατά τη διάρκεια των αγορών σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα του silmolds.com.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Για την πραγματοποίηση αγορών από το ηλεκτρονικό κατάστημα του silmolds.com θα σας ζητηθεί η γνωστοποίηση των απαραίτητων προσωπικών στοιχείων ώστε να πιστοποιηθεί η ταυτότητά σας και να πραγματοποιηθούν οι συναλλαγές σας με την απαραίτητη ασφάλεια. Τα στοιχεία τα οποία θα σας ζητηθούν είναι το ονοματεπώνυμο, η ηλεκτρονική διεύθυνση (email), η διεύθυνση στην οποία θα γίνει η αποστολή της παραγγελίας σας, και ο αριθμός τηλεφώνου σας. Αν η συναλλαγή σας γίνει μέσω paypal, θα σας ζητηθεί ο αριθμός της κάρτας και η ημερομηνία λήξης της.
Η εταιρία και το silmolds.com ακολουθώντας τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβούν σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. Το silmolds.com με κανένα τρόπο δεν θα αποκαλύψει, δημοσιοποιήσει, πουλήσει, ή ανταλλάξει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Σε ορισμένες μόνο περιπτώσεις μπορεί να δημοσιοποιηθούν προσωπικά σας στοιχεία από την εταιρία, τηρουμένης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας όταν τούτο επιβάλλεται από Δημόσια

ΤΙΜΕΣ
Όλες οι τιμές των προϊόντων  του silmolds.com είναι σε Ευρώ και περιλαμβάνουν 24% Φ.Π.Α.

ΔΙΑΦΟΡΑ
Περιορισμός ευθύνης: Δεδομένης της φύσης και του όγκου του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, το silmolds.com δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του silmolds.com στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία. Το silmolds.com δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται. Επίσης το silmolds.com δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή οποιοδήποτε άλλο συγγενικό site ή οι εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεσή των χρηστών/μελών, δεν περιέχουν «ιούς» ή άλλα επιζήμια συστατικά.
Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ” αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
Τροποποίηση των όρων του παρόντος:

    • Τα έξοδα αποστολής τυχόν επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη
    • Τα τραπεζικά έξοδα βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη, για να εκτελεστεί η παραγγελία σας θα πρέπει να παραλάβουμε το συνολικό ποσό της παραγγελίας κατά την κατάθεση σας.
    • Έχετε την ευθύνη για την επιλογή των προϊόντων.
    • Έχετε γνώση της σωστής τοποθέτησης των προϊόντων.
    • Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ (24%)
    • Το κόστος παράδοσης είναι 3.80 ευρώ έως 2 κιλά, για κάθε κιλό επιπλέον το κόστος είναι +1.00€ για όλη την Ελληνική επικράτεια,
    • Οι τιμές των προϊόντων μπορούν να μεταβληθούν χωρίς προειδοποίηση.
    • Το silmolds.com προσπαθεί πάντα να σας παραδώσει την παραγγελία σας το συντομότερο δυνατό και να σας ενημερώνει άμεσα για το χρόνο παραλαβής της παραγγελίας σας.
    • Τα καλούπια γίνονται κατά παραγγελία και ο χρόνος αποστολής είναι 3-6 εργάσιμες ημέρες
    • Σε μεγαλύτερες παραγγελίες, αυξάνεται και ο χρόνος αποστολής
    • .Για ειδικές παραγγελίες επικοινωνήστε  μαζί μας με email στο info@silmolds.com
    • Για παραγγελίες εξωτερικού επικοινωνήστε  μαζί μας με email στο info@silmolds.com για το κόστος αποστολής η τηλεφωνικά στο 0030 6947441225 στην εφαρμογή WhatsApp.

Το silmolds.com διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.